Van 22 t/m 24 april werd de “European Dogshow 2022” in Parijs gehouden.

Van onze leden hebben Ine Hartgers & Ilse Krijnen er een leuk weekendje van gemaakt en mochten Djeck & Hilly van Tilburgs Roem hun opwachting maken op de Internationale show “Championat de France” & de EDS show. Alhoewel Hilly d’r best deed, viel ze niet echt in de smaak bij de keurmeesters. Maar Djeck daarentegen heeft de eer meer dan hoog gehouden. Op de Internationale show kreeg hij 1U in de openklasse met CAC en werd hij reserve beste reu met res.CACIB. Op de EDS show kreeg hij wederom 1U en CAC en werd hij wederom reserve beste reu met res.CACIB. Beide res.CACIB’s worden omgezet in CACIB’s omdat de winnende reu al internationaal kampioen is. Met dit resultaat heeft Djeck de volgende titels gewonnen: “France Winner 2022” & “Frans Kampioen” (mits aan de voorwaarde is voldaan) en de officieuze titel “reserve Europees Kampioen”.

Van harte gefeliciteerd Ine en co-ouder Ilse met dit prachtige resultaat!

Hier onder vind u verschillende categorie van de berichten. Op deze manier kun u snel filteren. Bent u op zoek naar Nest informatie kunt u deze via onderstaande knop bereiken. 

Categorie├źn

april 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
www.VFLD.nl maakt gebruik van cookies om de goede werking en beveiliging van onze websites mogelijk te maken en je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Door op 'Accepteren' te klikken, stem je in met het gebruik van deze cookies. View more
Accepteren